NAJAVA DOGAĐAJA za petak, 7. jun 2024. godine (SRB)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije dr Aleksandar Martinović održaće u petak, 7. juna, sa početkom u 16.00 časova, sastanak sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savom Minićem. Sastanku će prisustvovati i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić.

Tom prilikom, ministar Martinović i ministar Minić svečano će potpisati Memorandum između MPŠV Republike Srbije i MPŠV Republike Srpske u oblasti agrarnih plaćanja, Memorandum o razumevanju imeđu MPŠV Repupblike Srbije i MPŠV Republike Srpske o saradnji u oblasti upravljanja vodama i Produženje roka važenja Sporazuma između MPŠV Republike Srbije i MPŠV Republike Srpske o saradnji u oblasti integralnog upravljanja vodama donjeg toka reke Drine.

Svečano potpisivanje i sastanak biće održani u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije, sala broj 7 na devetom spratu, Nemanjina 22-26, Beograd.

Izjave za medije predviđene su u 15.50 časova, nakon čega će snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje svečanog potpisivanja i početka sastanka.

Akreditacije su obavezne i dostavljaju se na e-mail adresu press@minpolj.gov.rsdo petka, 7. juna, do 11.00 časova. Potrebno je da na mestu događaja ekipe budu najkasnije u 15.45 časova.

Pozivamo vas da propratite događaj!

 

Izvor:Ministarstvo poljoprivrede

Slika: Canva

Podeli sa prijateljima
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Leave a Reply