Bespovratna sredstva za realizaciju aktivnosti izrade akcionog plana razvoja organske poljoprivredne proizvodnje u Vojvodini (SRB)

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za realizaciju aktivnosti izrade akcionog plana razvoja organske poljoprivredne proizvodnje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini za period od 2020-2025. godine

 

Sredstva se dodeljuju za realizaciju aktivnosti izrade akcionog plana razvoja organske poljoprivredne proizvodnje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini za period od 202.-2025. godine. Za ovu namenu izdvojeno je 5 miliona dinara.

Cilj konkursa je podrška razvoju organske proizvodnje na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine izradom akcionog plana.

Bespovratna sredstva po ovom konkursu utvrđuju se do 100% od ukupnih prihvatljivih troškova.
Prilikom obračuna, uzima se ukupna vrednost podsticaja s porezom na dodatu vrednost (PDV).

Pravo da konkurišu imaju obrazovne i naučnoistraživačke ustanove sa sedištem na teritoriji jedinice lokalne samouprave iz AP Vojvodine; korisnici budžetskih sredstava koje je osnovala Republika Srbija ili AP Vojvodina, a koji imaju iskustva i reference u naučno istraživačkim projektima iz oblasti poljoprivrede.

 

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 23.12.2019. godine.

Tekst konkursa možete preuzeti OVDE

Pravilnik

Obrazac prijave

Foto: Pixabay (JillWellington)

 

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Leave a Reply